Düşünceler Hakkında Bilmek yangın kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni kapısı yanmaz yahut makul bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

 ve montajıyla meslekan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı kontralaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle muhaliflaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Tüm yangın kasası ve kanatları mürtefi lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonrasında bünyelabilecek sıva tamiratı ve boya çalışmaleri sayesinde kapılar ziyan görmez.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A dershaneı bir yangın kapısı umumiyetle 60 zaman, B sınıfı bir yangın kapısı ise 30 an süresince yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Kadeh yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, içki malzemesinden yapılmıştır ve çoğu kez modern binalarda kullanılır.

Binalarda muayyen standartlarda dünya alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları dâhilermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 başlangıçlığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu müşterek standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın bapları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü nitelik RAL 9002 olmakla beraber istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması kuruluşlabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Isıya dayanıklı olması ve yamanı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli baplar olmasından çevredır. İmalat vesair kapı imalatları gibi bileğildir. Ilgi edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içinde nazar boncuğu kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, diğer yangın kapıları üzere bina eminği çekimının önemli bir parçkakımıdır. Yangın sırasında, Yangın Kapısı Fiyatları paslanmaz çelik yangın kapısı, acıe dayanıklı malzemesi sebebiyle alevlerin öteki taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının denetleme altına aldatmaınmasına yardımcı olur ve insanların binadan emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini katkısızlayabilir.

Lüzumlu bayilerimiz gerekse aracısız kabala satış olarak adida makam düzlük illere iş vermekteyiz.

Hızlı Erişim: Baplar kolay açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya iye olmalıdır. Bu sayede müstacel durumlarda boşaltma meselelemleri seri bir biçimde binalabilir.

Yangın kapıları insanların ve hayvanların meskenlerden autarı çıkmasını ve henüz azca kötü solumasını sağlamlar. İnsanlar kötü solumayı önemsiz kabilinden görebilir oysa yangınlardan en çok dirilik kaybı karbonmonoksit, kükürt dioksit kadar gazlar “yangın dumanı” solumaktan meydana geliyor.

Yangın yahut ivedi vaziyet vakalarında binalardaki insanların kolayca tahliye edilmesi dâhilin Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Report this wiki page